Nowa polityka prywatności i plików Cookies dla serwisów GIODO

Usługa „Newsletter GIODO” umożliwia wszystkim zainteresowanym osobom automatyczne otrzymywanie informacji, związanych z problematyką ochrony danych osobowych.
  • Korzystanie z usługi „Newsletter GIODO” jest dobrowolne i bezterminowe.
  • W celu świadczenia usługi „Newsletter GIODO” Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych pozyskuje od osób zainteresowanych nazwy adresów poczty elektronicznej.
  • Zarejestrowana osoba, w każdej chwili, ma możliwość dokonania zmiany bądź usunięcia swoich danych wprowadzonych w procesie rejestracji.
  • Informacje dotyczące sposobu rejestracji, modyfikacji i usunięcia danych oraz informacje dotyczące polityki prywatności dostępne są po kliknięciu na linki: "Instrukcje dla subskrybentów Newsletter GIODO" oraz „Polityka prywatności GIODO”.
  • Administratorem danych jest Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych (GIODO), z siedzibą w Warszawie, przy ul. Stawki 2. Dane osobowe (tj. adresy e-mail) zbierane są przez GIODO wyłącznie w celu ich przetwarzania dla realizacji usługi „Newsletter GIODO”. Dane nie będą udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt 6 ustawy o ochronie danych osobowych. Osobie, której dane dotyczą, przysługuje prawo dostępu do treści jej danych oraz możliwość ich poprawiania. Dane są podawane przez osoby, których dotyczą, dobrowolnie, niemniej bez ich podania nie jest możliwa realizacja usługi „Newsletter GIODO”.

Zarejestruj się

* Przesuń suwak w prawo aby potwierdzić zaznajomienie się z "Instrukcją dla subskrybentów Newsletter GIODO" oraz z Polityką prywatności GIODO

* Pola wymagane oznaczono symbolem gwiazdki


W celu edycji zarejestrowanych danych  kliknij link